Crònica dels primers dies de la Festa Major del Poblenou

Els primers dies de la Festa Major del Poblenou estant sent un veritable èxit pel que fa la públic assistent. Aqui teniu una crònica del passat cap de setmana amb diverses imatges.

Us animem a totes a ajudar-nos a completar-ne la crònica; enviant-nos textos i fotos de totes les activitats que s’han fet durant aquests dies de Festa Major al barri del Poblenou. Envieu-ho a:  elpoblenou@gmail.com

Divendres 9 de setembre les entitats organitzadores d’activitats a l’Espai Jove de Pallars-Bilbao van organitzar una cercavila que va transcorrer amunt i avall de la Rambla del Poblenou.

A les 21h, i durant unes 3 hores, més de 200 persones van recorrer diversos bars i comissions de festes del barri en el tradicioanl Cercatasques  del 9 organitzat per l’Ateneu Popular Octubre.

Mentrestant centenars de persones van acudir a la Nit Jove que es va celebrar al Parc Central amb l’actuació del grups de versions Reclam i Germans Modèstia.

Dissabte 10 de setembre

Al migdia unes 40 persones van participar en la Ruta crítica, organitzada per l’Assemblea Social del Poblenou, que va recorrer diversos espais industrials del Poblenou. Al finalitzar es va ocupar un nou hort urbà al carrer Pallars 250.

 

Centenars de persones van acompanyar els Diables, la Colla del Drac, els Gegants del Poblenou i la Colla Castellera Jove de Barcelona en la cercavila que va transcorre per la rambla fins davant del Casino, on la periodista Sílvia Coppulo va donar el tret de sortida en el pregó d’inici de la Festa Major. El nou regidor del Districte, Eduard Freixedes, va estar present en l’acte però amagat darrere de l’escenari.

 

Pregó alternatilles; podeu veurel aqui  http://vimeo.com/28955149

Durant la nit centenars de persones van omplir els diversos carreres en els varis concerts i orquestres que hi havia. Cal destacar el ple absolut a la cruïlla dels carrers Espronceda amb Pallars en l’actuació de l’orquestra Aquarium.

Diumenge 11 de setembre

La Diada Nacional al Poblenou va començar amb les matinades a càrrec de la Colla del Drac del Poblenou. Aquell matí més de 900 atletes van participar en la XVI Cursa Atlètica de Festa Major del Poblenou organitzada per l’AAVV de Gran Via-Perú-Espronceda.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.